About

This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

2 thoughts on “About

 1. Hej!
  Jag undrar vad det är för poster/illustration som du lagt upp i samband med inägget om din resa till New York? Den illustrationen med en massa olika männiksor, en folkmassa. Vem har gjort den? Går det att få tag på den?

  Dessutom undrar jag om din illustration Papegoja finns med olika bakgrundsfärger? Har sett den med en grå-blåaktig bakgrund hos en vän men på de sidor där den säljs tycks bakgrunden vara hel grå. Vet inte om det bara ser ut så på bilden, eller om bakgrunden är just grå. Tyckte det var fint med den gråblå nyansen som jag sett och undrar om det går att få tag på den.
  Tack på förhand!
  Hälsningar,
  Sarah

  • Bilden på folkhopen är gjord av Geoff McFetridge, amerikansk konstnär bosatt i LA. Motivet är fotat från en tapet, vet inte om den finns som affisch. Papegojjan har aldrig haft annat än grå bakgrund. Har en elefant mot blått och även en lejon-man, kanske minns du det blå från dem?
   Hälsning
   Maria

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s